Nieuw bestuur

 

 

KAMPEN – Zoals veel verenigingen stond ook De Broederband voor de uitdaging om bestuursfuncties vervuld te krijgen. De verenging bestaat uit een concert-harmonieorkest, Braziliaanse percussiegroep Brobando, amusementsband De Toestebolten, koperensemble ‘t Mooie Keuper en een opleidingsorkest. Toen tijdens de ledenvergadering in het voorjaar geen mensen opstonden om een bestuursfunctie te bekleden, meldde zich wel een aantal leden voor een werkgroep die zich zou buigen over een gezonde en werkbare structuur voor de vereniging.

Eind mei resulteerde dit in een duidelijk overzicht van te verdelen taken en functies en advies aan het nog zittende bestuur. Er kwam een speciale avond om met de leden in gesprek te gaan en hen te laten intekenen op helder en duidelijk afgebakende functies. Denk daarbij aan contactpersonen voor onderdelen van de vereniging, een gebouwbeheercommissie, vertrouwenspersoon en nog veel meer. Vele handen maken licht werk en zo komt niet alle druk alleen op het bestuur terecht. Deze avond gaf zóveel positieve energie, enthousiasme en helderheid dat uiteindelijk ook voor alle bestuur vacatures leden zijn opgestaan.
Tijdens een ingelaste ledenvergadering is op 5 juli het overzicht van functies en daaraan gekoppelde personen gepresenteerd en heeft de bestuursverkiezing plaatsgevonden. Tot voorzitter van de vereniging is gekozen Jessica van Dijk – Janse.
Vol trots, vol energie en vol vertrouwen gaat de vereniging de toekomst tegemoet. Op naar het 125-jarig bestaan in 2019 en nog vele jaren verder!

Kijk voor meer informatie op www.debroederband.nl of volg De Broederband op Facebook en Twitter.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *