Op zoek naar oud-leden

De Broederband bestaat dit jaar 125 jaar.
Dat gaan we natuurlijk vieren. Niet alleen met de huidige leden, maar ook met jou, als oud-lid! Noteer daarom alvast 5 oktober in je agenda, dan gaan we dit groots vieren met huidige en oudleden. 
Ken je nog oud-Broederbanders? Geef het door en maak er samen met ons een groot feest van!

Wordt lid van onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte van alle activiteiten.

Boekenlegger op de permalink.

3 Comments

  1. Heel lang geleden, ik denk meer dan 45 jaar, lid geweest van de band die voor het orkest liep. Hadden toen rode jasjes aan.

  2. Ben in de jaren 1957-1969 lid geweest van de “broederband” Kampen als trompettist en cornettist veel muzikale ervaring opgedaan en in het begin les gehad van Jo Knoeff die woonde in de Jacobssteeg boven de Snackbar “De Magneet” en op een later tijdstip kreeg ik les van Bertus Neervoort in zijn sigaren fabriek “De Witte Poort” op de Koornmarkt in Kampen waar ik mij in hoge mate verder ontwikkeld heb dankzij deze “gedreven” man.De Broederband was voor mij de opmaat voor mijn verdere muzikale ( amateur) carière!En daar profiteer ik nog steeds van als muzikant!

    • Bert van der Sel

      Beste heer Luisman, wat leuk om dit verhaal waarin mijn opa, Bertus Neervoort , wordt genoemd te lezen. Bijzonder dat hij op de sigarenfabriek, waar ik als kleine jongen ook wel eens kwam, ook muzieklessen verzorgde. Hij was tot op hoge leeftijd bezig met muziek. En hij zal het zelf ongetwijfeld jammer hebben gevonden dat ik na een aantal jaren trompetles (in Zwolle) ben gestopt met musiceren. Maar hij heeft gelukkig vele anderen, waaronder u, kennelijk goed weten te enthousiasmeren en begeleiden op het muzikale pad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.