De Broederband

Muzikale uitdagingen en gezelligheid gaan hand in hand bij muziekvereniging De Broederband. Een unieke club binnen de stad Kampen. Wij zijn een vereniging die niet op straat loopt. En dat maakt de uitstapjes naar andere disciplines, zoals koren – solisten zang/instrumentaal – dans – etc, zeer toegankelijk. Geen tamboerkorps of slagwerkgroep, maar een heuse percussiegroep met Braziliaanse instrumenten en klanken. Brobando is daarmee een van de weinige groepen in de regio. Een graag geziene gast op braderieën, openingen, feesten oid, zowel in binnen- als in buitenland.

Het 40 koppen tellende harmonie orkest maakt momenteel een ontwikkeling door. Waarbij de concerten worden aangegrepen om het orkest in zijn volle glorie uit te laten komen. Daarbij wordt de samenwerking met andere disciplines niet geschuwd.

Uiteraard is het voor beide onderdelen leuk om op te treden, maar wat ons ook kenmerkt is dat de wekelijkse repetities op een ontspannen en gezellige manier worden gehouden. Een ieder wordt in zijn waarde gelaten en voelt zich thuis in de groep. Als vereniging vinden we dat belangrijk, tenslotte heb je meer repetities dan optredens. Kwaliteit wordt zeker niet uit het oog verloren, we gaan voor het hoogst haalbare. Als het publiek heeft genoten, dan zijn wij pas tevreden.

Reacties zijn gesloten.