GEHULDIGD!

Een vereniging zonder leden is geen vereniging. De Broederband is dan ook trots op haar leden en zet die graag in het zonnetje bij jubilea. Begin dit jaar konden Monique Aalbers en Djoeke Veltman worden gehuldigd voor 12,5 jaar lidmaatschap en Alice Riezebos maakt al ruim 40 jaar deel uit van de vereniging. Geheel toevallig alle drie klarinet-spelers in het harmonieorkest. Uit handen van voorzitter Jessica Janse, eveneens klarinettist, ontvingen zij de versierselen die met een jubileum gepaard gaan.

Jubilaris Alice: “In die 40 jaar denk je alles wel een keer te hebben meegemaakt, maar toch word ik altijd nog weer verrast door onze prachtige concerten, of door bijzondere gebeurtenissen en natuurlijk door de gezelligheid. Het muziekleven is nooit saai en wat mij betreft komt er zo nog 40 jaar bij!”.

De jubilarissen zijn niet alleen bedreven in het klarinetspel. Naast het musiceren zijn zij ook op andere fronten actief. Djoeke vormt als juf een mooie link tussen vereniging en onderwijs. Monique is vertrouwenspersoon binnen de vereniging en heeft zich ontpopt als digitaal beeldbewerker voor concerten. Alice heeft zo’n beetje alle denkbare functies binnen de verenging vervuld, als bestuurslid, manager van de amusementsband De Toestebolten en is momenteel nog actief in de Activiteiten- en Concertcommissie en als parttime tafeldanser.

Voorzitter Jessica Janse: “Het feit dat mensen zo lang lid blijven van een vereniging geeft aan hoe verbonden zij zijn met hun club. De hobby van de muziek is de rode draad, maar samen deel je lief en leed en vorm je een soort familie.”

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *