Kerst met De Broederband

Het orkest van muziekvereniging De Broederband uit Kampen gaat weer een drukke, gezellige en sfeervolle kersttijd tegemoet.

In Dickenssferen luistert het orkest het personeelskerstfeest van Dr. Vogel in Elburg op, op dinsdag 15 december. Zaterdag 19 december is een drukke dag: ’s ochtends is het Dickensorkest te vinden in Heerde. ’s Middags wordt het winkelcentrum van Dronten gevuld met kerstklanken en tijdens Kerst in Oud Kampen speelt een Koperensemble van de vereniging in het bovenstroomse deel van de Oudestraat in Kampen.

Zondag 20 december speelt het Koperensemble weer in het bovenstroomse deel van de Oudestraat tijdens Kerst in Oud Kampen en treedt het Dickensorkest op in winkelcentrum Suydersee in Dronten. Donderdag 24 december levert het orkest enkele muzikale herders die van 15 tot 16 uur op de kinderboerderij in Kampen kerstmuziek spelen. ’s Avonds vanaf 19.00 uur vindt de inmiddels traditionele volkssamenzang, Kamper Kribbe, bij kinderboerderij Cantecleer plaats, begeleid door het orkest van De Broederband.

Op Kerstochtend, de 25e december, wordt het drukke programma afgesloten met de aloude traditionele rondgang langs alle Kamper tehuizen (Margaretha, Myosotis, Amandelboom en Vijverhof).

[bron: Kampenonline]

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.