Ook Broederband doet ‘Duit in het zakje’

De Verenigde Zaken Kampen, VZ-Kampen, is een actie gestart waarmee mensen worden verleid naar de Binnenstad én verenigingen een extra centje kunnen verdienen voor de clubkas. “Spaar Duiten voor het zakje van je club!”

Mensen kopen iets bij een deelnemende winkel en krijgen een of meerdere Duiten bij hun aankoop. Deze Duiten geven zij aan ‘hun’ vereniging, die ze kan omwisselen voor klinkende Euro’s. Vereniging blij, winkelier blij, klant blij. Muziekvereniging De Broederband was een van de eerste verenigingen die zich aanmeldde.

Voorzitter Rico Doorn: “Natuurlijk vind ik het fantastisch om wat extra geld voor onze vereniging bij elkaar te kunnen sparen, maar vooral het over en weer versterken van middenstand en verenigingsleven spreekt mij aan bij deze actie. Mensen worden zo gestimuleerd om hun aankopen in Kampen te doen. Onze leden waarderen deze actie ook zeer, wat blijkt uit het spontane aanbod om met onze amusementsband, De Toestebolten, de dag van de start muzikaal op te leuken. Dat is Kamper Kracht optima forma!”

De vereniging hoopt op veel aankopen bij deelnemende winkeliers en een mooie opbrengst via de Duiten. Uiteraard worden ook niet-leden van harte uitgenodigd hun ontvangen Duiten te doneren. Op maandagavonden repeteert het orkest in gebouw De Notenkraker, 3e Ebbingestraat 49. U kunt ze ook deponeren in de brievenbus.

[bron: Kampenonline]

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.